می توان از پل طبیعت به عنوان معبری جادویی در قلب تهران نام برد، گذرگاه هایی پرزرق و برق که همانند جواهری در دل پایتخت می درخشد. امروزه پل طبیعت با ارائه امکانات رفاهی برتری نظر بسیاری از گردشگران را به خود جلب نموده و به یکی از گزینه های تفریحی برتر تهران تبدیل شده است. این پل به عنوان سازه ای شگرف با ساختاری بسیار مدرن توسط معمار جوان ایرانی لیلا عراقیان طراحی گردید، معماری خلاق که در رقابتی بسیار سخت موفق به کسب امتیاز طراحی شد.
این پل با طول 270 متری پارک طالقانی را به پارک آب و آتش متصل نموده و از عرض اتوبان شلوغ و پررفت و آمد مدرس عبور می کند. پروژه ساخت و ساز این پل پس از 4 سال تلاش و اهتمام سرانجام در سی ام مهر سال 1393 مصادف با عید سعید غدیر خم افتتاح شد. معمار پل هدف از طراحی این پل را تنها ایجاد گذرگاهی برای اتصال دو پارک نمی داند بلکه وی با اهداف بزرگتری برنامه هایش را ساماندهی نموده و سازه ای طراحی کرده که افراد علاوه بر عبور از آن از زیبایی ها و جذابیت هایش لذت ببرند و لحظاتی خاطره انگیزی را تجربه نمایند. این پل در غالب ساختاری منحنی شکل که بر روی سه ستون بزرگ استوار گردیده، به چشم می خورد.
البته نورپردازی های فوق العاده اش در شب هنگام جذابیتش را دو چندان کرده است. فضای روی پل بسیار با طراوت و زیبا است و قدم زدن بر روی آن واقعا لذت بخش و دوست داشتنی خواهد بود. این پل با ساختاری فولادی و غول پیکرش با ابهت و شکوهی وصف نشدنی در خط افق آسمان تهران خودنمایی می کند. ستون های چندشاخه آن که نقش پشتیبانی را ایفا می کنند با الهام از شاخه پرپیچ و خم درختان طراحی شده اند. عرشه های چوبی روی پل در امتداد پیاده روهایی S شکل قرار گرفته اند، مسیرهایی که کمی گیج کننده و درهم به نظر می رسند و عرض آنها از 6 تا 13 متر متغیر است.
در نظر گرفتن مسیرهای متعدد و در هم خود عاملی برای تحریک حس کنجکاوی عابرین و تمایل آنها برای عبور از تمام معابر تلقی می شوند. شهردار اسبق تهران محمد باقر قالیباف بودجه ای بسیار سنگینی برای ساخت این پروژه در نظر گرفت. این پل به امکانات رفاعی نظیر فوت کورت و کافه تجهیز شده و به عنوان یک مقصد گردشگری جذاب پذیرای میهمانان خواهد بود.
بهترین زمان بازدید: بازدید از این پل و قدم زدن بر روی آن در تمام فصول در روزهای بارانی و آفتابی لذت بخش خواهد بود.